torsdag 29. april 2010

Kort`O`Mania #15-skisseutfordring-




Jeg legger dette ut til Utfordring #15 hos Kort`O`Mania, denne gang er det etter ei skisse.

Så heldig å vinne ei stempelplate(fra Innovativ Stamp Creations) hos Surfine`s "løse utfordringer" ved Rubberstamps, helt topp stempler til meg. Fikk den i posten i går -tusen takk!
Motivet stemplet på egen bakgrunn av glimmermist-Red Velvet og Slate. Brukt også til panel og sommerfuglene -embosset med hvitt emb.pulver. Ellers pynteark"daisyd`s cardstock" og hvit kartong.

tirsdag 27. april 2010

Minialbum + Konfirmasjonskort




Legger ut dette kortet til Kort O Mania-Bonus- Guttekort.

Konfirmantkortet ble denne gang ett minialbum, hadde noen bilder liggende som passet å ha med. Sidene av kraftkartong,så bølgepapp malt med crackle paint,Crate Paper pyntepapir.
TimHoltz-stempel skrift og fugl, ornate plate og klokkepynt.
Klokkestempelet er Stampin Up, tekst fra Stempelglede.
QK-stjerne + og QK-damask. Svertet kanter med distress vintage-photo.
Hvit penn, brun tusj. Laget en tag med to lag kraftkartong med maskinsøm.
Brukte så Bind it all og stiftemaskin.

mandag 26. april 2010

Utfordring # 5 Norsalten Hobbyklubb-Vintage-





Legger inn kort nr.2 til Norsalten Hobbyklubb`s utf.#5 -Vintage. Brun pose med vanilla kartong som jeg embosset clearstamps blomster(Autumn Leaves) med T.H.distr. -tattered rose-embossingpulver, klipte også ut noen til pynt. Golden Oldies stempel fargelagt med distressfarger.

søndag 25. april 2010

Mer Konfirmant



Kreativ Hobby har denne uka utfordring "sterke farger". Har fått bestilling på mere konfirmantkort, passet da å lage dette. To farger lilla kartong og svart. PyntearkBasicgrey-Stella Ruby- Sprayet Dist.ink-SpicedMarmelede og dusty C. på hvit kartong hvor jeg stemplet Konfirmanten. Sirklene er:Spellbinders Nes. Classic inv.scalloped.
Punch fra EK success, sharms-klokke fra Korthobby. Kreativ Hobbys hjørnestempel og tekst -det er din dag i dag- Fargene er litt sterkere i virkeligheten.

lørdag 24. april 2010

Sketchycolors #20 og NorsaltenHobbyklubb #5





Konfirmantkort av brun papirpose, vanilla kartong,kraftkartong og Melissafrances pynteark. Stempelglede Tekster. Liker så godt å lage disse posekortene, men nå har jeg ikke flere igjen -ny bestilling må til... Det ble litt dårlige farger her enn i virkeligheten, men det får bare bli slik.

Sketchycolors har skisseutfordring, mens Norsalten Hobbyklubb har vintage i sin utfordring.

torsdag 15. april 2010

Gutt/Konfirmant


Kort O Mania har en bonusoppgave nå til gutt/mann. Legger så ut dette konfirmantkortet. Tekstene er fra Stempelglede, bil-TimHoltz på kraftkartong. Ene tagen malt med TimH. crackle paint, fargen brochen.

tirsdag 13. april 2010

Sukkersøtt #79 -fargetrio/konfirmantkort





Laget dette kortet til Sukkersøtt`s utfordring # 79. Valgte fargetrioen turkis-brun-rosa. Embosset tekst fra stempelglede og støvletter fra Stamp-It med turkis emb.pulver på kraftkartong. Laget tag og stemplet swirl fra Stempelglede. Journaling Card fra Bohemia.
Og bidrag til Scrapekammeret som har utf. konfirmasjonskort.

søndag 11. april 2010

Konfirmant/Jente

Ett greit kort å lage som ikke tar for lang tid. Litt maskinsøm, inni kortet plass til ev. pengelapp.

fredag 9. april 2010

Nærmer seg konfirmasjoner her på Nordmøre......


Enda ett konfirmantkort , helst til gutt tenker jeg. Har brukt pyntepapir fra 7gypsies, bare flotte ark i hele blokken! Ellers spellbinders "small Scalloped Circles" på craftkartong, sydde så en strimle til å skrive navn. Punchen med hullmønsteret er jeg så glad jeg kjøpte ,og har brukt veldig mye. Her fikk jeg og en ide å bruke de småe rundingene isteden for at de havnet i søppla - da var det kjekt å ha ei lim-penn.

mandag 5. april 2010

Hipp Hurra Torill 50 år



Så ett kort til Torill -Gratulerer med 50 år i dag- den sprekeste av oss alle i scrappegjengen!

Konfirmasjonskort/Gridd.

Nå nærmer det seg konfirmasjonstid og da kjekt å ha noen kort liggende. Her brukte jeg to distr.farger og svampet i griddteknikk.(brukte post-it-lapper og la over hverandre), helt til slutt tok jeg sjansen å spraye litt glimmermist rundt kantene på bakgrunnen. Stemplet og med distr. vintage photo og svertet panelet.